Συνέντευξη στο ARTAbest Yποψ.Δημάρχου Αρταίων:XΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ «Ξέρουμε, Θέλουμε και Μπορούμε να πάει η Άρτα ψηλά»

Σε απολογισμό του έργου κατά την τρέχουσα θητεία, όπως και στη σκιαγράφηση σχεδιασμών και προτεραιοτήτων για το επόμενο χρονικό διάστημα προχωρά ο Υποψήφιος  Δήμαρχος  Αρταίων  ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ με συνέντευξη που παραχωρεί στο ARTAbest  λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες της ερχόμενης Κυριακής.

«Το 2014, όταν αναλάβαμε είχαμε να επιλέξουμε μεταξύ δύο δρόμων: ο ένας ήταν να αρκεστούμε στα εύκολα. Σε μικρά έργα βιτρίνας που δεν θα άλλαζαν την καθημερινότητα των πολιτών. Ο άλλος δρόμος ήταν και ο πιο δύσκολος, αλλά και εκείνος που επιλέξαμε: να ξυπνήσουμε ξεχασμένα μεγάλα έργα. Να δώσουμε στην Άρτα την αναπτυξιακή προοπτική που της αρμόζει.»

« Υλοποιήσαμε το 95% των όσων δεσμευθήκαμε και ακόμη περισσότερα…Κάναμε σημαντικό έργο και είμαι βέβαιος ότι οι συμπολίτες το έχουν αντιληφθεί και έχουν γίνει κοινωνοί του οράματός μας για την Άρτα.»

«Ξέρουμε, Θέλουμε και Μπορούμε να πάει η Άρτα ψηλά»

«Ζητούμε μια δεύτερη θητεία να ολοκληρώσουμε αυτά που οραματιστήκαμε, σχεδιάσαμε και υλοποιούμε»

 αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Τσιρογιάννης.

Αναλυτικά, η συνέντευξη του Υποψήφιου  Δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη…

Είστε ευχαριστημένος με την υλοποίηση των μέχρι τώρα έργων σας;

Ναι, είμαι ευχαριστημένος γιατί καταφέραμε να κάνουμε πράγματα που είχαν να γίνουν πολλά χρόνια, ακόμη και δεκαετίες, στην Άρτα. Εδώ και πέντε χρόνια βάλαμε την Άρτα σε ράγες ανάπτυξης και προόδου.  Στην πενταετία που ολοκληρώνεται έγιναν πάρα πολλά για την Άρτα και αυτό ο κόσμος το έχει αντιληφθεί. Κάναμε πράγματα που φαίνονται, σε επίπεδο καθημερινότητας, κοινωνικής μέριμνας, τουρισμού και πρωτογενούς τομέα, αλλά και πάρα πολλά σε αναπτυξιακό επίπεδο, που ακόμη δεν φαίνονται, γιατί θέλουν χρόνο.

Το 2014, όταν αναλάβαμε είχαμε να επιλέξουμε μεταξύ δύο δρόμων: ο ένας ήταν να αρκεστούμε στα εύκολα. Σε μικρά έργα βιτρίνας που δεν θα άλλαζαν την καθημερινότητα των πολιτών. Ο άλλος δρόμος ήταν και ο πιο δύσκολος, αλλά και εκείνος που επιλέξαμε: να ξυπνήσουμε ξεχασμένα μεγάλα έργα. Να δώσουμε στην Άρτα την αναπτυξιακή προοπτική που της αρμόζει.

Σε αυτό το διάστημα δρομολογήσαμε την Οριοθέτηση και την Αντιπλημμυρική προστασία του ποταμού Αράχθου, εξασφαλίσαμε την χρηματοδότηση για την αξιοποίηση και τη λειτουργία του πρώην ΞΕΝΙΑ Άρτας και κατ’ επέκταση το ανοικτό Κάστρο μετά από 26 χρόνια, δημοπρατούμε την αναπαλαίωση το Ιστορικό Δημαρχείο, ξεκινήσαμε την κατασκευή του Ειδικού Σχολείου, χωροθετήσαμε το Επιχειρηματικό Πάρκο, όταν για 40 χρόνια δεν γινόταν τίποτε, ξεκινήσαμε και ολοκληρώνεται η μελέτη για την κατασκευή του Μόνιμου Εκθεσιακού Χώρου 3000 τετραγωνικών, δημιουργούμε το Open Mall, κάνουμε αναπλάσεις σε πολλά σημεία στην πόλη, δημιουργούμε την Πολιτιστική Διαδρομή, κατασκευάζουμε ποδηλατόδρομους, ασφαλτοστρώνουμε 50 χιλιόμετρα αγροτικού δικτύου, υλοποιούνται έργα αποχετεύσεων και υδρεύσεων σε πολλούς οικισμούς, προχωρήσαμε αντιπλημμυρικά και εγγειοβελτιωτικά έργα.

Παράλληλα, έγιναν πάρα πολλά πράγματα στην καθημερινότητα όπου κάναμε εκατοντάδες παρεμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού άνω των 22 εκ. ευρώ. Ενεργοποιήσαμε τον τουρισμό και τον πολιτισμό με πολύ σημαντικές εκδηλώσεις που ενισχύουν σημαντικά την τοπική μας οικονομία (Χριστουγεννιάτικο χωριό, Βυζαντινή Άρτα, Πολιτιστικό Καλοκαίρι, Δρόμος του Γιοφυριού, Διάπλους του Αμβρακικού, Πανελλήνια Έκθεση, Γιορτή Πορτοκαλιού Μανταρινιού Ακτινιδίου και Ελιάς), ενώ κάναμε σπουδαίο έργο στην κοινωνική μέριμνα με τη δημιουργία δομών όπως το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Φαρμακείο, η Δομή Σίτισης, το Κέντρο Κοινότητας, τα γεύματα αγάπης, οι διανομές τροφίμων σε απόρους κ.α. Τέλος, δώσαμε μεγάλη έμφαση στον πρωτογενή τομέα και στην προώθηση και προβολή των τοπικών μας προϊόντων με δράσεις εξωστρέφειας και δικτύωσης με ξένους εμπειρογνώμονες, αλλά και με τα έργα ασφαλτοστρώσεων 50 χιλιομέτρων  αγροτικών δρόμων που ξεκινούν αρχές καλοκαιριού.

Προφανώς δεν τα κάναμε όλα, ούτε έγιναν όλα τέλεια, για αυτό και ζητούμε και μια δεύτερη θητεία ώστε να ολοκληρώσουμε το όραμά μας και το σχέδιό μας για την Άρτα, αλλά και για να υλοποιήσουμε όσα δεν προλάβαμε σε αυτή τη θητεία.

Για ποιο έργο είστε υπερήφανος και για ποιο πιστεύετε ότι θα μπορούσατε να είχατε κάνει κάτι καλύτερο;

Δύσκολη ερώτηση, γιατί είναι αλήθεια ότι υπάρχουν πολλά έργα για τα οποία είμαι περήφανος. Έργα που τα πιάσαμε από το μηδέν και πλέον τα έχουμε δρομολογήσει, με εξασφαλισμένες χρηματοδοτήσεις και έτοιμα να ξεκινήσουν να κατασκευάζονται. Δεν φαντάζεστε τι θα γίνει στην Άρτα μέσα στην επόμενη θητεία και κατά πόσο θα αλλάξει η ταυτότητα και η εικόνα της περιοχής μας.

Σίγουρα θα μπορούσα να συμπεριλάβω στα έργα για τα οποία είμαι περήφανος την Οριοθέτηση και την Αντιπλημμυρική Προστασία του Αράχθου, ένα έργο που μας είχε… στοιχειώσει, καθώς έμπλεξε στα γρανάζια των συνεχόμενων ασφαλιστικών μέτρων και δικαστικών αναβολών. Καταφέραμε, όμως, να το ξεκολλήσουμε και να έχει πλέον υπογραφεί η μελέτη για την αντιπλημμυρική θωράκιση της Άρτας. Το βασικότερο είναι ότι δεν χάσαμε τα χρήματα για τα έργα που είναι εξασφαλισμένα.

Υπάρχουν, όμως και άλλα έργα, όπως για παράδειγμα, το Ειδικό Σχολείο (Δημοτικό και Νηπιαγωγείο) το οποίο ήδη κατασκευάζεται στο Γλυκόριζο. Λύσαμε ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα της κοινωνίας μας και ναι θα έλεγα ότι είμαι πολύ περήφανος για αυτό.

Για το δεύτερο σκέλος της ερώτησης, απαντώ ότι θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει περισσότερα μικροέργα καθημερινότητας, όμως δεν μπορέσαμε να ικανοποιήσουμε στο 100% τα αιτήματα των δημοτών διότι δεν είχαμε το απαιτούμενο προσωπικό, λόγω του περιορισμού των μνημονίων.

Τι θεωρείτε ότι σας δυσκόλεψε το διάστημα που ήσασταν Δήμαρχος;

Η πολύ ρευστή κατάσταση στο θέμα της οικονομίας, καθώς ως Δήμοι είμαστε 70% κάτω σε πόρους αυτή τη μνημονιακή περίοδο και παράλληλα ο περιορισμός στις προσλήψεις. Πραγματικά αυτό το διάστημα οι υπάλληλοι στο Δημαρχείο έχουν υπερβάλλει εαυτόν και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλους, καθώς καθημερινά δίνουν έναν αγώνα για την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας και την προώθηση των θεμάτων που απασχολούν την Άρτα.

Σίγουρα όταν κάνεις τόσα πολλά θα έχεις κάνει και κάποιες παραλείψεις. Υπήρξαν κάποιες στιγμές που οι συγκυρίες δεν μας άφησαν να κάνουμε αυτό που είχαμε σχεδιάσει. Από τη μια τα capital control και από την άλλη το ότι η πρώτη πρόσκληση για το ΕΣΠΑ βρήκε τρία χρόνια αφού αναλάβαμε καθήκοντα καταλαβαίνετε ότι ήταν ανασταλτικοί παράγοντες για την παραγωγή έργου στο Δήμο μας. Η χρονική συγκυρία ήταν ιδιαίτερα δύσκολη και παραμένει για αυτό χρειάζεται προσοχή και εγρήγορση.

Ποιο θεωρείτε το πιο δύσκολο κομμάτι του Δήμου;

Χωρίς δεύτερη σκέψη την καθημερινότητα. Όχι γιατί δεν μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε, αλλά γιατί είναι αμείλικτη. Οι ανάγκες, άλλωστε, δεν τελειώνουν ποτέ  και με δεδομένες τις δυσκολίες που ανέφερα παραπάνω, σε πόρους και προσωπικό, καθημερινά δίνουμε έναν τιτάνιο αγώνα. Για αυτό και θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για όσα αιτήματα δεν μπορέσαμε να ικανοποιήσουμε μέχρι τώρα. Είναι σίγουρο ότι στην επόμενη θητεία θα ικανοποιηθούν.

Μετά από τόσα χρόνια τι είναι αυτό που σας γοητεύει στο Δημαρχείο και τι είναι αυτό που σας κουράζει;

Με γοητεύει πάρα πολύ το να δίνω λύσεις στα προβλήματα των συμπολιτών. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς νιώθουμε όλοι μας όταν βλέπουμε  να λύνεται κάτι, είτε πρόκειται για ένα μικρό έργο καθημερινότητας, είτε για ένα μεγάλο έργο π.χ. η Οριοθέτηση του Αράχθου, το ΞΕΝΙΑ και το Επιχειρηματικό Πάρκο, που όταν είπαμε ότι θα το κάνουμε –και ενώ η Άρτα είναι ο μοναδικός Νομός στην Ήπειρο χωρίς επιχειρηματικό πάρκο- μας λοιδόρησαν. Αλλά το καταφέραμε, έχοντας βρει το χώρο και ολοκληρώνοντας ήδη τις πρώτες μελέτες, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου και το Επιμελητήριο Άρτας. 

Από την άλλη, καλείσαι κάθε μέρα, μέσα σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, να διαχειριστείς από τη μια τους αιρετούς δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους και τους υπαλλήλους και από την άλλη τα αιτήματα των πολιτών και τις απαιτήσεις ενός μεγάλου Δήμου.

Αν βαθμολογούσατε το έργο σας με κλίμακα από το 1 έως το 10,τι βαθμό θα βάζατε;

Έχω πει πολλές φορές, ότι δεν είμαι μηδενιστής. Για αυτό και δεν μηδενίζω το έργο των προκατόχων μου. Από την άλλη, όμως, και εμείς στη θητεία που ολοκληρώνεται προσπαθήσαμε παραπάνω από το 100% των δυνάμεών μας για να επιλύσουμε τα προβλήματα των συμπολιτών και να χαράξουμε αναπτυξιακή πολιτική για την περιοχή μας. Κάναμε σημαντικό έργο και είμαι βέβαιος ότι οι συμπολίτες το έχουν αντιληφθεί και έχουν γίνει κοινωνοί του οράματός μας για την Άρτα.

Πιστεύω ότι το τέλειο δεν το πετυχαίνεις ποτέ, γιατί οι ανάγκες των συμπολιτών μας είναι μεγάλες και έντονες. Άλλωστε, μην ξεχνάτε, ότι η Άρτα είναι ένας δήμος σε διαρκή δράση. Οπότε προκύπτουν και ανάγκες εκεί που δεν τις περιμένεις.

Στο έργο μας προφανώς δεν βάζω άριστα 10, διότι είναι η πρώτη μας θητεία σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον. Όμως, επειδή έχουμε δρομολογήσει και επιλύσει όλα τα βασικά θέματα της περιοχής μας, ζητούμε μια δεύτερη θητεία για να ολοκληρώσουμε αυτά που εμείς οραματιστήκαμε, σχεδιάσαμε και υλοποιούμε και τότε θα μπορούσαμε να πούμε ότι αγγίζουμε το άριστα.

Είστε υπέρ της απόκτησης ιδίων πόρων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης;

Θα πρέπει να γίνει με σωστό τρόπο. Δηλαδή, να μην μεταβιβάσει η Πολιτεία αρμοδιότητες στους Δήμους ώστε μετά αυτοί να αναγκάζονται να επιβάλλουν τους φόρους στους πολίτες, γιατί απλούστατα δεν είναι αυτή η δουλειά των Δήμων. Οι Δήμοι δεν υποκαθιστούν το Κράτος. Σαφώς πρέπει, όμως, να υπάρχει μια οικονομική αυτοτέλεια των Ο.Τ.Α. αλλά παράλληλα πρέπει και το Κράτος να μην περικόπτει διαρκώς τα όσα δίνει στους Δήμους. Νομίζω πρέπει να βρεθεί μια μέση λύση που να ευνοεί πάνω απ όλα τους πολίτες. Γιατί οι Δήμοι έχουν αποδείξει με την κρίση ότι μπορούν να σταθούν δίπλα στον πολίτη και να αποτελέσουν ένα πραγματικό καταφύγιο. Και δεν αναφέρομαι μόνο στις κοινωνικές δομές, αλλά σε μια σειρά άλλων τομέων της καθημερινής ζωής και της οικονομίας.  

Τι έχετε να μας πείτε σχετικά με τα πολιτικά χρίσματα;

Ως συνδυασμός «Αρτινών Συνεργασία» έχουμε πει πολλές φορές ότι είμαστε αχρωμάτιστος. Τα προβλήματα του κόσμου και της Άρτας δεν έχουν χρώματα. Αυτό λέμε και σήμερα. Προφανώς, βέβαια, όλοι μας προερχόμαστε από κάποιους κομματικούς χώρους. Αλλά η μαγεία της Αυτοδιοίκησης είναι ότι μπορεί να βάλει στην άκρη αυτή την προέλευση και να επικεντρωθεί στη δουλειά για το συμπολίτη, για το γείτονα, για την περιοχή και την πόλη του καθενός.

Για να περάσω στην ουσία της ερώτησης. Είναι άλλο πράγμα να αναγνωρίζεται το έργο σου από ένα κόμμα και άλλο να έχεις κομματική στήριξη. Είναι άλλο πράγμα να έρχεται ένας αρχηγός κόμματος εξουσίας στο Δημαρχείο και να μιλάει για το έργο που έκανες για όλους τους συμπολίτες.   

Ποιο το «όραμα» σας γενικότερα για την Άρτα και ποια έργα έχετε θέσει ως στόχο να υλοποιήσετε;

Είναι μια ερώτηση στην οποία θα μπορούσα να απαντάω για πάρα πολύ ώρα, πιστέψτε με!  Όταν οι συμπολίτες μας εμπιστεύθηκαν το 2014 για τη διοίκηση του Δήμου, είχαμε πει ότι μπορούμε να αλλάξουμε την Άρτα. Πλέον, έχοντας υλοποιήσει το 95% των όσων δεσμευθήκαμε και ακόμη περισσότερα, λέμε ότι η Άρτα αλλάζει και είμαστε περήφανοι για τον τόπο μας. Όραμά μας είναι να κάνουμε την Άρτα  ακόμη πιο σύγχρονη, ακόμη πιο λειτουργική για όλους, ακόμη πιο τουριστική, με μια οικονομία σε δράση και με δουλειές για όλους, όσο βέβαια είναι δυνατόν αυτό, αφού δεν παραγνωρίζουμε την κατάσταση στη χώρα μας.

Με δεδομένο ότι τα μεγάλα έργα έχουν δρομολογηθεί και έχουν εξασφαλισμένες χρηματοδοτήσεις, στόχος μας είναι να δώσουμε έμφαση στην ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση της καθημερινότητας για όλους, καθώς επίσης και στην ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα με συγκεκριμένες στρατηγικές και στόχους. Βασική θέση στην ατζέντα μας έχει η διαρκής ενίσχυση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Επίσης θα δώσουμε ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στον πρωτογενή τομέα και στην προώθηση των τοπικών μας προϊόντων και θα εστιάσουμε με συγκεκριμένες αναπτυξιακές παρεμβάσεις στον ποταμό Άραχθο, στον Αμβρακικό Κόλπο και στη Λίμνη Πουρναρίου.

Παράλληλα, προχωράμε ένα βήμα παραπέρα, υλοποιώντας στην επόμενη θητεία μεταξύ άλλων:

 • Το σχέδιο «ΑΡΤΑ ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ» μέσω ενός Επιχειρηματικού Σχεδίου Smart City για την εξυπηρέτηση των δημοτών μέσω έξυπνων ηλεκτρονικών εφαρμογών.
 • Την ολοκλήρωση της Νέας Γέφυρας στον Άραχθο
 • Την ολοκλήρωση του κυκλικού κόμβου στην πλατεία Ζέρβα και την επέκταση του δημοτικού χώρου στάθμευσης
 • Την ανάπλαση της ευρύτερης περιοχής του Κάστρου και του Ι.Ν. Παρηγορήτριας
 • Την κατασκευή του Μόνιμου Εκθεσιακού Κέντρου 3.000 τετραγωνικών
 • Την ολοκλήρωση των μελετών για το Επιχειρηματικό Πάρκο Άρτας και την χρηματοδότηση για την κατασκευή του έργου από το νέο ΕΣΠΑ
 • Την ολοκλήρωση αξιοποίησης του ΞΕΝΙΑ μέσα στο Κάστρο
 • Την ολοκλήρωση κατασκευής του Ειδικού Σχολείου στο Γλυκόριζο
 • Την ανάπλαση των παραποτάμιων περιοχών με την δημιουργία αθλητικού πάρκου στη θέση που σήμερα βρίσκεται το αμαξοστάσιο με γήπεδα ποδοσφαίρου, τένις, μπάσκετ, βόλει, πίστα skateboard και πίστα ποδηλάτου,
 • Την διασφάλιση της λειτουργίας των Κοινωνικών Δομών και την ενίσχυση των κοινωνικών δράσεων του Δήμου με τη δημιουργία Κέντρου Αλτσχάιμερ
 • Την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος στην πόλη, με αξιοποίηση των περιφερειακών πάρκινγκ, με παράλληλη φύλαξή τους, αγορά 2 mini bus με συνεχή δωρεάν δρομολόγια προς το κέντρο και με παράλληλη εφαρμογή του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης.
 • Την κατασκευή Πράσινου σημείο και Πράσινων Γωνιών σε όλο το Δήμο
 • Την υλοποίηση στοχευμένων δράσεων για την ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού με επίκεντρο τον Άγιο Μάξιμο Γραικό, για προσέλκυση Ρώσων τουριστών

Γιατί ο Αρτινός ψηφοφόρος να ψηφίσει τον συνδυασμό «ΑΡΤΙΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»  και όχι κάποιον άλλον;

Είμαστε ένας συνδυασμός που και ξέρει και θέλει και μπορεί να πάει την Άρτα ψηλά. Και το βασικότερο, δεσμεύεται για αυτό και ό, τι λέμε το κάνουμε, όπως αποδείξαμε στην τρέχουσα θητεία όταν και υλοποιήσαμε πάνω από το 95% των δεσμεύσεών μας.

Είμαστε εμείς που βάλαμε την Άρτα σε ράγες ανάπτυξης, εμείς είμαστε εκείνοι που ξέρουμε πώς θα συνεχίσει να είναι πάνω σε αυτές τις ράγες η περιοχή μας.

Στις εκλογές της Κυριακής, λοιπόν, οι συμπολίτες έχουν ένα δίλημμα: Ή θα επιλέξουν τον σίγουρο και ασφαλή δρόμο ανάπτυξης που έχει χαράξει ο συνδυασμός μας για την Άρτα ή θα επιλέξουν δοκιμασμένες και αποτυχημένες συνταγές που διοίκησαν το Δήμο πρόσφατα και οι  πολίτες με την ψήφο τους, τους έδωσαν την θέση της αντιπολίτευσης ή θα επιλέξουν κομματικούς …σωτήρες χωρίς να όραμα, κατάρτιση και συγκεκριμένες προτάσεις ή θα επιλέξουν εκείνους που ελπίζουν να εξαργυρώσουν τη συμμετοχή τους στα κοινά με μια καρέκλα αντιδημάρχου.

Εμείς διαθέτουμε ένα ψηφοδέλτιο νίκης αυτοδιοικητικό, υπερκομματικό, έμπειρο και ανανεωμένο, που αποτελείται από 162 αξιόλογους συνεργάτες (50 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και 112 υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι). Είναι βασισμένο στους ανθρώπους εκείνους με τους οποίους πορευτήκαμε και δουλέψαμε για την Άρτα από το 2014 μέχρι σήμερα, αλλά και με έναν σημαντικό αέρα ανανέωσης, με πρόσωπα γνωστά στην Αρτινή κοινωνία, από όλο το φάσμα των ηλικιών, από όλους τους επαγγελματικούς και κοινωνικούς χώρους, από όλους τους πολιτικούς χώρους, με εμπειρία, με γνώσεις, με φρέσκιες ιδέες και με μεγάλη θέληση να προσφέρουν στην πόλη και στους συμπολίτες. Έχουμε το πιο δυνατό και πολυπληθές ψηφοδέλτιο, το οποίο αποτελεί απόδειξη της εμπιστοσύνης που εμπνέει ο συνδυασμός μας «Αρτινών Συνεργασία» στην κοινωνία, η οποία  αναγνωρίζει το έργο, τις προθέσεις και το όραμά μας!

Είμαι βέβαιος ότι η Άρτα έχει ανάγκη από ανθρώπους με όραμα, σχέδιο και όρεξη για δουλειά,  που έχουν δοκιμαστεί στο στίβο της διοίκησης. Γιατί είναι άλλο πράγμα να είσαι απλώς στην Αυτοδιοίκηση και άλλο να ασκείς διοίκηση. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.  Στην θητεία που ολοκληρώνεται έγιναν πάρα πολλά για την Άρτα και αυτό ο κόσμος το έχει αντιληφθεί. Σε αυτά τα πέντε χρόνια δείξαμε στους Αρτινούς ότι αυτό που είχαμε πει το 2014, ότι εμείς μπορούμε να αλλάξουμε την Άρτα ισχύει. Πλέον, η Άρτα αλλάζει. Και είμαστε περήφανοι για τον τόπο μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ten + 17 =