Συνέντευξη στο ARTAbest: ΤΣΑΝΤΟΥΛΗ- ΤΖΟΥΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ(ΓΙΩΤΑ) Υποψήφια Τοπική Σύμβουλος στην Τ.Κ ΚΩΣΤΑΚΙΩΝ, με την παράταξη «ΑΡΤΙΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»

Σε μια σειρά ερωτήσεων δέχθηκε να απαντήσει στο ΑRTAbest  η  κα ΤΣΑΝΤΟΥΛΗ-ΤZΟΥΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ( ΓΙΩΤΑ ) υποψήφια τοπική  σύμβουλος στην ΤΚ ΚΩΣΤΑΚΙΩΝ, με την παράταξη του Χρήστου Τσιρογιάννη “ΑΡΤΙΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ”.

Eρώτηση 1. Είστε για πρώτη φορά υποψήφια τοπική σύμβουλος. Πείτε μας λίγα λόγια για σας.

    Ονομάζομαι ΤΣΑΝΤΟΥΛΗ-ΤΖΟΥΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ(ΓΙΩΤΑ)  και είμαι πτυχιούχος Λογιστικής του ΤΕΙ Πατρών καθώς κάτοχος πτυχίου Πληροφορικής. Με τον σύζυγο μου διατηρούμε κατάστημα εμπορίας ζωοτροφών στους Κωστακιούς και εκεί διαμένουμε με τα δύο παιδιά μας.

   Στις επερχόμενες εκλογές είμαι υποψήφια στο ΤΚ Κωστακιών  με τον συνδυασμό του κ.Τσιρογιάννη ΑΡΤΙΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε ψηφοδέλτιο ως τοπική σύμβουλος. Ωστόσο είμαι ενεργό μέλος εδώ και πέντε χρόνια στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού και του Γυμνασίου Κωστακιών. Τόσο από την τιμητική θέση της προέδρου όσο και από αυτή  της ταμία, προσφέρω ότι καλύτερο μπορώ για την καλύτερη λειτουργία των σχολικών μονάδων. Επίσης συμμετέχω ενεργά σε δράσεις εθελοντισμού του Δήμου Αρταίων καθώς  επίσης και σε πολιτιστικούς συλλόγους.

Ερώτηση 2. Τι ήταν αυτό που σας ώθησε για την ενασχόληση σας με τα «κοινά», σε  μία εποχή γενικότερης απροθυμίας.

Την ενασχόληση με τα «κοινά» πάντα την θεωρούσα καθήκον και υποχρέωση. Για τις εκλογές που πλησιάζουν οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν, ότι η τοπική αυτοδιοίκηση ως θεσμός υπερασπίζει σε τοπικό επίπεδο την δημοκρατία, καθώς και επιλύει ουσιαστικά προβλήματα, για το λόγο αυτό οι πολίτες πρέπει να είναι μπροστά σε αποφάσεις που λαμβάνονται, καθώς επηρεάζεται η καθημερινότητα τους, η οποία βελτιώνεται ή χειροτερεύει. Έτσι λοιπόν αποφάσισα την συμμετοχή μου στις τοπικές εκλογές, επιθυμώντας να μετέχω στην διαμόρφωση αυτής της καθημερινότητας, προς όφελος όλων μας.

Ερώτηση 3. Έχετε παρακολουθήσει δημοτικά συμβούλια;

Ναι, έχω παρακολουθήσε δημοτικά συμβούλια, ευτυχώς στην εποχή μας η τεχνολογία μέσω διαδικτύου βοηθάει γι’ αυτό.

Ερώτηση 4. Ποια πιστεύετε ότι είναι τα κυριότερα προβλήματα στην Τ.Κ  Κωστακιών και ποια τα μέτρα που προτείνετε;

Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλά  θετικά βήματα σχεδόν σε όλους τους τομείς. Γι αυτό έχει βοηθήσει η διοίκηση Τσιγογιάννη. Εκεί που θα μπορούσαμε να δώσουμε μεγαλύτερη έμφαση είναι η συντήρηση και ο καθαρισμός όχι μόνο των τοπικών δρόμων αλλά κυρίως των αγροτικών. Καθώς επίσης και η συνεχής φροντίδα για την σωστή λειτουργία του δικτύου φωτισμού σε όλο το μήκος του χωριού. Ο στόχος για την επόμενη μέρα των εκλογών νομίζω δεν μπορεί να είναι άλλος από την συνέχιση όλων αυτών των προγραμμάτων και βέβαια την συνεχή ενδυνάμωση τους.

Ερώτηση 5. Ποιες ενέργειες πιστεύετε ότι χρειάζεται να γίνουν  για τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών;

Αρκετά έργα υλοποιούνται ή πρόκειται να υλοποιηθούν στο χωριό μας όπως οι ασφαλτοστρώσεις αγροτικών δρόμων που οδηγούν σε πτηνο-κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις και αγροτικές καλλιέργειες, τοποθέτηση ταχυδρομικών θυρίδων,  ολοκλήρωση πεζοδρόμησης και ονοματολογία οδών  στο Τσαγκαράκη. Επίσης ολοκληρώνεται η διαμόρφωση του αύλειου χώρου του αθλητικού κέντρου Τ9 το οποίο απο την στιγμή που λειτούργησε έχει φιλοξενήσει μεγάλα αθλητικά γεγονότα, είναι το στολίδι των Κωστακιών. Επίσης ολοκληρώνεται η κατασκευή του παιδικού σταθμού με στόχο την λειτουργία του   το Σεπτέμβριο του 2019.Ο παιδικός σταθμός είναι ένα μεγάλο έργο για το χωριό μας διότι θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και θα δώσει νέα πνοή στην καθημερινότητά μας. Άλλα σημαντικά έργα είναι η δημιουργία ποδηλατοδρόμων από την Άρτα προς το Πανεπιστήμιο στους Κωστακιούς και η δημιουργία υπαίθριου γυμναστηρίου .

Ερώτηση 6. Γιατί να ψηφίσει ο πολίτης τον συνδυασμό ΑΡΤΙΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ;

Επειδή διαθέτει πολλά αξιόλογα στελέχη με μεγάλη εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση και στην καθημερινή διαχείριση των προβλημάτων των πολιτών. Επίσης δίπλα στα έμπειρα στελέχη , έχουν προστεθεί και νέοι υποψήφιοι με φρέσκιες ιδέες και διάθεση να προσφέρουν, κάτι το οποίο ισχύει και για εμένα ως νέα υποψήφιο.

Ερώτηση 7.Γιάτί να επιλέξουν ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΣΑΝΤΟΥΛΗ – ΤΖΟΥΝΗ (ΓΙΩΤΑ);

Είναι δεδομένη η διάθεση και η προθυμία μου να προσφέρω στο χωριό μου  και θα το πράξω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ευχαριστούμε πολύ την κα Τσαντούλη -Τζούνη Παναγιώτα (Γιώτα) που δέχτηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις μας. Πρόκειται για έναν συμπολίτη μας ο οποίος  φαίνεται ότι μπορεί να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες των δημοτών στην Τ.Κ ΚΩΣΤΑΚΙΩΝ. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία στις εκλογές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

18 + seven =