Δήμος Νικολάου Σκουφά:Δημοσιογράφος και Διευθυντής του ΣΚΑΪ στο πλευρό της υποψήφιας Δημάρχου κ. Ροζίνας

Σε μια σπουδαία «μεταγραφή» προχώρησε ο συνδυασμός «Ενωτική Πορεία» της υποψήφιας δημάρχου Ροζίνας Βαβέτση, για τον δήμο Νικολάου Σκουφά. 
Ο δημοσιογράφος, Αριστοτέλης Παπαπάνος, με καταγωγή από τις Σελλάδες, κι επί σειρά ετών διευθυντής αθλητικών προγραμμάτων αλλά και ειδήσεων, του γνωστού τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΪ, επαναπατρίσθηκε, και συμπορεύεται στο πλευρό της Ροζίνας Βαβέτση, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού «Ενωτική Πορεία» για τον δήμο Νικολάου Σκουφά. 
Στον ΣΚΑΪ ήταν από το 2004 έως το 2014, αρχικά ως διευθυντής στο ραδιόφωνο και στη συνέχεια ως διευθυντής στην τηλεόραση του σταθμού από το 2006, όταν κι εξέπεμψε για πρώτη φορά. Οι περισσότεροι στην Άρτα τον γνωρίζουν απο την καθημερινή του ραδιοφωνική παρουσία με το αθλητικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ 100,3, (το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ αναμεταδιδόταν και στην Άρτα), καθώς και μέσω της τηλεόραση του σταθμού, καθώς ήταν ο βασικός παρουσιαστής,  για 4 χρόνια, της πετυχημένης εκπομπής «ΣΚΑΪ ΓΚΟΛ» που μεταδιδόταν κάθε Κυριακή βράδυ, από το 2010 ως το 2013.
Στο παρελθόν, έχει εργαστεί επίσης στο TEMPO TV, στην οικονομικού περιεχομένου εφημερίδα MONEY και στα περιοδικά  MAXIME,  MONEY AND LIFE και 01 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

four × four =