Άρτα:Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο στον αγώνα «ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ-ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υπάρξουν κατά την διεξαγωγή του αγώνα «ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ – ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ «.

Ο οποίος διεξάγεται αύριο Κυριακή 10-02-2019 στο Δημοτικό Στάδιο Αγίων Αναργύρων Άρτας.

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας και μόνο κατά την διεξαγωγή του αγώνα ορίζονται αναλυτικά τα εξής άρθρα:

Ά ρ θ ρ ο 1ο

α. Την προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και την απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων από ώρες 13:00 έως 18:00 της 10-02-2019, ημέρας Κυριακής στις οδούς : • Έλενος από το ύψος της οδού Ουγγροβλαχιάς, • Ρήγα Φεραίου από το ύψος της οδού Ουγγροβλαχιάς, • Ηροδότου από το ύψος της οδού Ολυμπιάδος

β. Την προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και την απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων από ώρες 13:00 έως λήξης των μέτρων της 10-02-2019, ημέρας Κυριακής των τεσσάρων (4) ανωνύμων οδών πέριξ του Δημοτικού Σταδίου Αγίων Αναργύρων καθώς και των αγροτικών δρόμων που πλαισιώνουν το Δημοτικό Στάδιο Αγίων Αναργύρων.

γ. Η στάθμευση των οχημάτων θα πραγματοποιείται στις λοιπές οδούς και όπου προβλέπεται νόμιμη στάθμευση.

δ. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς, σύμφωνα με τις υποδείξεις των αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Άρτας ή την προς τούτο σήμανση.

Ά ρ θ ρ ο 2ο

Η τοποθέτηση των σχετικών ενδεικτικών πινακίδων ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Άρτας, σε συνεργασία με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Αρταίων.

Ά ρ θ ρ ο 3ο

Η παρούσα απόφαση είναι προσωρινή, έχει ισχύ από την ανάρτησή της στο διαδίκτυο και κατ΄ εφαρμογή του άρθρου 4 του Ν. 3861/2010 και για την ως άνω αναφερόμενη χρονική διάρκεια .

Ά ρ θ ρ ο 4ο

Οι Παραβάτες της παρούσας απόφασης, διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 420 Π.Κ. και των άρθρων 4, 52, 103 και 104 του Ν. 2696/99 «Περί Κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκε με το Ν. 4313/2014.

Ενημερώνοντας επίσης το κοινό ότι κοντά στο στάδιο υπάρχει χώρος στάθμευσης.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

5 × 3 =